Geometry Space (House) by Kris Lin
2011 - 2012, Golden A' Interior Design Award Winner
Inspiration
-
Creativity
This project is a villa project located in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in Shanghai suburbs, there is an arts center in community, providing many cultural activities, villa can be office or studio or home, community scape center has a large lake surgface, this model is directly along the lake. The building's special features is the indoor space without any columns, which giving the largest variability and creativity in design to indoor space, but also because of freedom and variability of space, the interior structure, the technique of design is more variable, the expandable geometry creates interior space, also in line with the creative ideas pursued by [Art Center]. Split-level type of structure and main staircase are in the middle of interior space, while the left and right sides are split-level staircases, so a total of five different indoor staircase area connecting the space.
Design Challenges
-
Production Technology
MATERIALS:Oak, Stone,Paint,Stainless steel
       
     
©2001-2014 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.