S-Cube Chalet (Beach House) by AGi architects
2012 - 2013, Golden A' Architecture, Building and Urban Design Award Winner
Inspiration
privacy, shared living, outdoor terraces, sea views
Creativity
The design encompasses 3 small semi-detached beach houses with a duplicated program. The houses are designed to maintain privacy from each other, as well as to benefit from outdoor areas and sea views. The two houses located on the ground floor level are offset in plan to create privacy and define their respective entrances. The houses are separated by a staircase, which leads to the third house, located at the higher level facing the sea. Each one of the three houses enjoys a private outdoor area that is open to the sky, extended sea views and privacy from immediate neighbors.
Design Challenges
AGi architects did not encounter any design challenges while designing the award winning S-Cube Chalet Beach House.
Production Technology
From an engineering point of view, the S-Cube Chalet Beach House by AGi architects is a good example of a highly-developed project.
       
     
©2001-2014 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.