Nike+ Run Club On Huaihai (Pop-Up Gym) by COORDINATION ASIA Ltd.
2016 - 2017, Platinum A' Interior Space and Exhibition Design Award Winner
Inspiration
With an ethereal, out-of-this-world design, stepping inside the main hub of the NIKE+ RUN CLUB takes you far away from the busy, chaotic streets of the city. A hexagonal shape is created by pod-like running terminals for treadmills. LED strips of light on the floor and ceiling build up momentum as runners prepare for their work out. Dynamic media surfaces are used throughout the kaleidoscopic interior and exterior, wrapping participants in a temple-like setting devoted to the running experience.
Creativity
When it comes to grabbing the attention of customers, nothing beats a shareable, livable, one-of-a-kind experience. The need for a strong brand-customer connection has never been more prevalent, and what better way to connect than in-person? COORDINATION ASIA joined forces with Nike to create the NIKE+ RUN CLUB on Huaihai, a pair of stealth hubs operating as a pop-up gym outside of department store Lane Crawford in Shanghai’s Times Square.
Design Challenges
COORDINATION ASIA Ltd. did not encounter any design challenges while designing the award winning Nike+ Run Club On Huaihai Pop-Up Gym.
Production Technology
From an engineering point of view, the Nike+ Run Club On Huaihai Pop-Up Gym by COORDINATION ASIA Ltd. is a good example of a highly-developed project.
       
     
©2001-2017 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.