Clear Reflections (Jewelry Shop) by JACKSAM YANG
2017 - 2018, Golden A' Interior Space and Exhibition Design Award Winner
Inspiration
This double height space uses dark toned fundamentals combining with the widespread windows and reflections of greenery, to satisfy the user and visitor experiences in their collections and uniting the characteristics of the interior itself with the urban city.
Creativity
Amongst the rich urban camphor trees, an idea of using the outspreaded transparent shopfront windows and the wide use of mirrors to reflect and absorb the natural light and greenery, allowing the space to integrate itself within the city.
Design Challenges
JACKSAM YANG did not encounter any design challenges while designing the award winning Clear Reflections Jewelry Shop.
Production Technology
Marble, Leather, Customized Furniture, Customized Lighting, Mirror, Brass
       
     
©2001-2018 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.