Bamboo Breeze (Exhibition, Communication) by Chengzhe Zhang
2018 - 2019, Platinum A' Interior Space and Exhibition Design Award Winner
Inspiration
Outside the old city of Gusu, the waterfront of the lake was once a place where the famous poets of the Southern Song Dynasty lived. After thousands of years of change, they created a new living experience in the existing places of the city, trying to respond to the current evolution of time and space.
Creativity
The double entrance designed by the designer to meet the expectations of the owners undoubtedly brings the contrast between contemporary and classical. If "return" is regarded as an abstract cultural symbol, then it means endless imagination, the re-creation of the projection of time and space.
Design Challenges
The double entrance was tried to designed by the designer Chengzhe Zhang to meet the expectations of the owners undoubtedly brings the contrast between contemporary and classical.
Production Technology
When the progressive spatial relationship is gradually presented in front of the eyes, it is associated with the scene depicting pavilions in Jiangnan poetry, but it is presented in a newer way.
       
     
©2001-2019 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.