Yan's House, Shenyang (Residential) by CHUNG-HAN TANG
2018 - 2019, Platinum A' Interior Space and Exhibition Design Award Winner
Inspiration
The color plan of the whole space considers the characteristics of the material, emphasizing the light and shadow, the material and the details, so that the high-level gray becomes into a special style. The technique of the space treatment is based on the understanding of the building and of the human being, forming the great stylistic features for this building.
Creativity
The most attractive spatial element in the whole space is a vertical circulation of super-large sculptures. The pick-air height and the folding area of the ladder form a area of strong sense of sculpture and art, which converts the most important corner of the whole space, not only giving the basic function of providing circulation by the stairs, but also presenting the works of art at the same time, located on the landscape pool, adding part of attraction to the space.
Design Challenges
CHUNG-HAN TANG did not encounter any design challenges while designing the award winning Yan's House, Shenyang Residential.
Production Technology
From an engineering point of view, the Yan's House, Shenyang Residential by CHUNG-HAN TANG is a good example of a highly-developed project.
       
     
©2001-2019 DesignMag, All Rights Reserved. The Designs featured in these pages belongs to their respective owners, Design Magazine has been granted right to use the images.
Do you want to get featured in these pages? Join A' Design Award and Competition, your winning designs will appear in thousands of pages not just this one!.
We Also suggest you to check: DesignAmid Magazine. DesignAmid is an international design magazine about design, lifestyle, arts and occasionally design research.